Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με μεγάλη επιτυχία το λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Δήλεσι

8 Αυγούστου, 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 4 Αυγούστου στο Δήλεσι το καθιερωμένο πλέον λαϊκό γλέντι των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από Σχηματάρι, Οινόφυτα και Αυλώνα.

Εκατοντάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και νέα ζευγάρια μαζί με τα παιδιά τους παραβρέθηκαν και διασκέδασαν στους ήχους της λαϊκής μουσικής μέχρι αργά το βράδυ.

Το πολύ όμορφο και ευχάριστο κλίμα, σε μία περιοχή όπου περνούν στιγμές ξεκούρασης χιλιάδες εργατικές – λαϊκές οικογένειες, έχει ιδιαίτερη αξία για το Κόμμα μας και τις Οργανώσεις της περιοχής που όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν για να φτάσει η πολιτική του ΚΚΕ παντού, να δοθεί διεκδικητική απάντηση στα λαϊκά προβλήματα στα χωριά αλλά ιδιαίτερα τους χώρους εργασίας της βιομηχανική περιοχής Οινοφύτων.

Ξεχωριστή σημασία είχε η προσφορά υλικών, η εθελοντική εργασία και το μεράκι δεκάδων μελών και φίλων του Κόμματος και ντόπιων επαγγελματιών πράγμα που ξεχώρισε στη διοργάνωση αυτού του γλεντιού.

Από την εκδήλωση

From → Uncategorized

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: