Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ετερόκλητες συμμαχίες με μόνο κοινό στόχο τις καρέκλες της εξουσίας

Δεκέμβριος 27, 2018

Η κοινή κάθοδος στις εκλογές των κ.κ. Γιασημάκη, Ηλιάσκου, Δημητρίου, Λίτσα, Παναγιώτη Χασιώτη αποδεικνύει με τον πιο εμβληματικό τρόπο ότι ουδέποτε είχαν μεταξύ τους ουσιαστικές πολιτικές διαφορές παρά μόνο το ποιος θα καταλάβει τις καρέκλες της εξουσίας. Το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα που προέρχονται και εκπροσωπούν.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους τα προηγούμενα χρόνια για την κατάληψη της εξουσίας ήταν και ο μοναδικός λόγος που ο ένας κατακεραύνωνε τον άλλον.

Επιβεβαιώνεται ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα φουντώνει η συνδιαλλαγή, τα πάρε-δώσε και τα πήγαινε-έλα των διάφορων «παραγοντίσκων» από παράταξη σε παράταξη. Είναι συνέχεια των εκατέρωθεν μετακινήσεων, του «δίνουν και λαβείν» δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων μεταξύ των παρατάξεων των κ.κ. Ρούσση, Γιασημάκη, Οικονομάκου κ.α.

Τα χρόνια που πέρασαν, η μόνη δύναμη που δεν έκανε συνδιαλλαγές με αντάλλαγμα τις καρέκλες της εξουσίας, που σταθερά και με συνέπεια προτείνει και παλεύει για τα συμφέροντα των δημοτών είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.

Η συνέπεια λόγων και έργων είναι εγγύηση ότι ως την επόμενη δημοτική αρχή θα δώσουμε ανάσα στο λαό της περιοχής, ασκώντας πολιτική υπέρ του. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα στην Πάτρα και αλλού, όπου στο τιμόνι βρίσκεται η Λαϊκή Συσπείρωση.

Δεκέμβριος 2018,

Το γραφείο τύπου

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: