Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε ιδιώτη η υπηρεσία ύδρευσης σύμφωνα με τον προϋπολογισμό 2019

Ιανουαρίου 16, 2019

Για το έτος 2019 η δημοτική αρχή Ωρωπού έχει προβλέψει στον προϋπολογισμό να εισπράξει έσοδα ύψους 15.000 € περίπου από τιμολογήσεις για υπηρεσίες ύδρευσης προς τους δημότες, την στιγμή που το 2018 τιμολόγησε και εισέπραξε πάνω από 500.000 €.

Φυσικά οι δημότες μας δεν θα σταματήσουν να πίνουν νερό. Τι συμβαίνει αλήθεια;

Αυτό που φωτογραφίζεται στον προϋπολογισμό είναι η ιδιωτικοποίηση του τομέα της ύδρευσης, η εκχώρηση της σε ιδιώτη. Για αυτό ο δήμος δεν προβλέπεται να έχει έσοδα από την ύδρευση το 2019, γιατί προφανώς θα τα εισπράξει ο ιδιώτης.

Στην καταγγελία αυτή του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλη Χασιώτη, τόσο ο δήμαρχος κος Ρούσσης όσο και ο κ. Γιασημάκης δεν βρήκαν λέξη να πουν. Λογικό είναι καθώς, όπως έχουν αποδείξει, είναι σύμφωνοι με τις ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, τα παραπάνω εξηγούν γιατί ο κ. Γιασημάκης και οι λοιποί της παρέας του έχουν αποκλείσει επανειλημμένα τον Μιχάλη Χασιώτη από την οικονομική επιτροπή του δήμου, την στιγμή που οι ίδιοι είναι άφαντοι: Για να μην ελέγχει κανείς την δημοτική αρχή, για να κάνει κυριολεκτικά ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ χωρίς να μαθαίνει κανείς ΤΙΠΟΤΑ.

Καλούμε τους εργαζόμενους του δήμου, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας να μην επιτρέψουν ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών. Να στηρίξουν αποφασιστικά στις επερχόμενες εκλογές την Λαϊκή Συσπείρωση, την μόνη δύναμη που με συνέπεια αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις των δημοτικών υπηρεσιών, που είναι και θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους.

Ιανουάριος 2019,

Το γραφείο τύπου

Download και εκτύπωση: Σε ιδιώτη η υπηρεσία ύδρευσης (1) (κλικ επάνω)

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: