Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η διοίκηση Γιασημάκη μεθοδεύει την «εν κρυπτώ» εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

15 Ιουνίου, 2021

Η διοίκηση Γιασημάκη, με αδιαφανείς διαδικασίες, μεθοδεύει την εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον δήμο μας.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την Τρίτη 15/6/2021 με ώρα έναρξης 11.00 π.μ., ο πρόεδρος της και δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιασημάκης εισηγήθηκε προς τα μέλη της επιτροπής μέσω e-mail στις 10.58 π.μ., δηλαδή δύο λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης (!!!), θέμα έκτος ημερήσιας διάταξης με τίτλο «Δημιουργία Σταθμού μεταφόρτωσης στο Δήμο Ωρωπού» καθώς και την υποβολή σχετικού αιτήματος για χρηματοδότηση του έργου από το Ταμείο Συνοχής. Στην εισήγηση περιλαμβάνονταν όλα τα αναγκαία έργα και ο εξοπλισμός που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση και την λειτουργία του ΣΜΑ.

Όμως, κανένα έργο δεν χρηματοδοτείται από οποιονδήποτε φορέα αν δεν έχει προηγηθεί η χωροθέτηση του.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει σχεδιασμός που υλοποιείται μέσα σε κλειστές πόρτες και πίσω από τις πλάτες του λαού της περιοχής μας.

Απαιτούμε η διοίκηση Γιασημάκη να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο που είναι το κυρίαρχο όργανο του δήμου μας, να ενημερώσει όλους τους δημοτικούς και τους τοπικούς συμβούλους.

Να ενημερώσει εδώ και τώρα τους δημότες μας για τις μεθοδεύσεις της.

Να πάψει κάθε σκέψη για την εγκατάσταση ΣΜΑ στο λατομείο «Ντουμάνι», κάτι που έχει απορρίψει το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού με την ομόφωνη απόφαση υπ’ αρ. 310/2017, υιοθετώντας την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για μετατροπή του σε πολυχώρο πολιτισμού-θέατρο, που όμως ο κ. Γιασημάκης και η παράταξη του για να μην την υπερψηφίσουν αποχώρησαν από την συνεδρίαση.

Ιούνιος 2021,

Το γραφείο τύπου

From → Uncategorized

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: